Novosti

 

     

       
   
Atv Electronic servis

Amsterdam, IBC: NetUP Inc. Prezentirao Svjetsku premijeru prvog Android IPTV sistema sa licencom za Hotelski Micros Fidelio PMS.

 

2011.09. -

     
 

Na poziv NetUP managementa, na najvećem svjetskom sajmu, dogovoreni su planovi za buduću suradnju i razvoj sistema. Osim predstavljanja novog Android IPTV sistema dogovoreno je da Atv electronic odmah kreće sa testiranjem u realnom okruženju.

 

NetUP.tv Android klijent je jedinstvena aplikacija razvijen od strane NetUP koji omogućava korisnicima pristup NetUP IPTV uslugama na Android-baziranim IPTV STBovima (set-top box). Novo korisničko sučelje s animiranim elementima omogućuje pristup svim IPTV uslugama kao što su: gledanje TV program uživo (s interaktivnim značajkama, koristeći Electronic Program Guide, uživanje u video sadržajima na zahtjev i još mnogo toga.

     

Pošaljite nam upit

 
 
         
         

Osim toga korisnici mogu iskoristiti sve ostale mogućnosti Android IPTV STBa kao na primjer pregledavanje web stranica, pristup društvenim mrežama, pregled YouTube sadržaja, igranje velikog broja Android igara te uživanje u nekoj od tisuće drugih aplikacija.

Povratak


        NetUp logo         Grundig logo     Sony logo     vaio logo    

Početna l Atv electronic l Atv servis l Web shop l O nama l Kontakt
Site design by atv electronic d.o.o. Copyright ©2011