Novosti

 

       

       
   
Atv Electronic servis

2012.01. -

Hoteli Jezero i Bellevue, NP plitvička jezera 3*: Isporuka i montaža Grundig LED i LCD televizora.

                           
 

Pošaljite nam upit

Plitvička jezera su na javnom natječaju između brojnih ponuda prepoznali kvalitetu Grundig LED i LCD televizora. Iskusni ATV electronic tehničari u rekordnom roku izvršili su zamjenu starih 320 televizora s novim LCD i LED.
Hoteli Plitvička Jezera napravili su prvi korak prema budućem Hotelskom sistemu.

Hotel "Jezero" nudi sadržaje za opuštajući i aktivan odmor u predivnom prirodnom okruženju. Interijer hotela uređen je u modernom stilu, a njegove vanjske konture skladno se uklapaju u okoliš. Smješten je u centralnoj zoni Nacionalnoga parka, oko 300 m od najvećega plitvičkog jezera Kozjak. Hotel ima vlastiti parking, suvenirnicu i bankomat, a hotelske pogodnosti uključuju: uslugu nošenja prtljage, uslugu recepcije 0-24 sata, mjenjačnicu, sef za pohranu dragocjenosti, dizalo, uslugu pranja rublja, room-service i korištenje Interneta.

Hotel raspolaže s 229 smještajnih jedinica, od toga 7 apartmana na jezerskoj stani hotela, 10 poluapartmana na šumskoj stani hotela, te 2 soba za osobe s posebnim potrebama. Sobe na jezerskoj strani hotela imaju kupaonicu s kadom, a sobe na šumskoj strani hotela kupaonicu s tuš kabinom. Dio soba ima mogućnost spajanja. Sve sobe opremljene su televizorom s priključkom na satelitske programe, telefonom s direktnom linijom i mogućnošću modemskog korištenja Interneta. Jedan dio soba opremljen je i mini barom.

Hotelski restoran s ljetnom terasom, kapaciteta 400 sjedećih mjesta, odlikuje se bogatom gastronomskom ponudom, a u sastavu hotela je i lobby-bar-kavana.

Povratak


NetUp logo     Grundig logo   Sony logo   vaio logo

Početna l Atv electronic l Atv servis l Web shop l O nama l Kontakt
Site design by atv electronic d.o.o. Copyright ©2011