Suradnja ATV – MOBILANE

Atv electronic u suradnji s nizozemskom tvrtkom Mobilane uvodi inovaciju u vertikalnom ozelenjavanju u Hrvatskoj i šire.

Mobilane je dio Darthuizer grupe, vodeće obiteljske tvrtke koja je više od 80 godina na čelu inovacija i dosljedno visoke kvalitete u okolišu. Nastavljajuči na ovom iskustvu u zelenom sektoru, Mobilane je osnovan 2001.

Mobilane je već više od jednog desetljeća vodeća na tržištu za održivi razvoj i isporuku patentiranih, inovativnih zelenih sustava. Široka mreža distributera, instalatera i agenata osigurava svjetski domet ovih jedinstvenih gotovih proizvoda za ozelenjavanje. Od Sjeverne Amerike do Australije: nijedno tržište nije izvan dosega za nizozemsku tvrtku.

Galerija slika

h

Naša je misija zajednički raditi na boljem, zdravijem životnom okruženju uzgojem, razovojem i opskrbom Mobilane-ovih inovativnih sustava za ozelenjivanje – svaki s posebno dizajniranim jedinstvenim prednostima i svojstvima. Dodana vrijednost prirodne sadnje zelenila izravno utječe na okoliš, poboljšava klimu, povećava vrijednost nekretnina i pozitivno pridonosi estetici, zdravlju i dobrobiti.
Imate upit?

Potrebne su Vam dodatne informacije?
    Preuzimanja

    Preuzmi katalog/brošuru/instalaciju